Takarítóeszközök

Takarítóeszközök


Tegyünk rendet atakarítóeszközök terén!

takarítóeszközök

A takarítóeszközöketaz élet minden területén használjuk, nincs olyan ember, akinek ne lenne rájukszüksége. Nézzük, hogyan csoportosíthatjuk őket!

A takarítóeszközöketalapvetően kettő nagyobb csoportra oszthatjuk, majd ezeken belül továbbicsoportokat alkothatunk. A két nagy halmaz a kézi- és a gépi takarítóeszközök.

A kézi takarítóeszközökközé tartoznak a mindenki által ismert seprűk és partvisok. Ezek durvábbváltozatait érdemes kültéren használni, bent inkább a finomabb szálúakajánlottak. Elmaradhatatlan társuk a lapát. Fontos megemlíteni a pókhálózókat,a portörléshez használandó mikroszálas kendőket és a felmosás kellékeit is:felmosó fej és nyél, vödör, illetve felmosómop. Nem szabad megfeledkezni azablaktisztítókról sem, és a takarítóeszközökfontos csoportját képezik a hulladékgyűjtők.

A másik nagy csoport, a gépi eszközök is több kisebb halmazbóláll. A seprőgépek kézi és motoros meghajtásúak is lehetnek, a porszívók közöttpedig szárazon és vízzel működőeket is találunk. A száraz porszívók aleggyakrabban használt takarítóeszközök.Ipari változatuk az extrakciós szőnyeg- és kárpittisztító. A gépek közöttfontosak még a polírozógépek, az egytárcsás súrolók és a felmosó automaták is.A felmosó automatáknak létezik felülős változata, ami a nagyobb területektisztításához alkalmas. Nem szabad elfeledkeznünk a gőztisztítóról és a nagyhatásfokkal dolgozó, erős tisztító hatásáról híres magasnyomású mosóról sem.

A takarítóeszközökkapcsán fontos még említést tenni a tisztítószerekről is. Ezekkel kapcsolatbanlényeges, hogy mindig az adott célterületnek és szennyeződésnek megfelelő készítménytválasszuk ki, csak az fog igazán hatékonyan működni!

Takarítóeszközökkelkapcsolatban keresgél? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén,nálunk mindent megtalál egy helyen! Kedvező árakkal, széles termékválasztékkalés készséges kollégákkal állunk rendelkezésére! Válogasson kedvéretermékeinkből, és rendeljen még ma! 


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.